Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης «Μίτωση»

Το μοναδικό Κέντρο Εξωσωματικής στα Νότια Προάστια

Το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης «Μίτωση» λειτουργεί στον Πειραιά από το 1992.

Η τεχνογνωσία του προέρχεται από τις τεχνικές του Royal Women Hospital της Μελβούρνης στην Αυστραλία, όπου και εκπαιδευτήκαμε την περίοδο 1989-1990. Σήμερα, λειτουργεί σε νέα διεύθυνση, στην οδό Σαχτούρη 24, στον Πειραιά. Αποτελεί στην ουσία και το μοναδικό Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην περιοχή και τα ευρύτερα Νότια Προάστια, που μπορεί να προσφέρει:

Έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, με επιστημονικό διευθυντή τον Δρ. Θεοδόση Αρκουλή, δυο εξειδικευμένους ιατρούς έναν γυναικολόγο και έναν αναισθησιολόγο, τρεις ειδικευμένους εργαστηριακούς (μια ιατρό – εμβρυολόγο και δυο βιολόγους – εμβρυολόγους), δυο μαίες, δυο νοσηλεύτριες του πανεπιστημίου Αθηνών, ψυχολογική και γραμματειακή υποστήριξη.

Ειδικά σχεδιασμένες και διαμορφωμένες εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες που απαιτούν οι διαδικασίες της εξωσωματικής γονιμοποίησης, Ιατρικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, σε όλα του τα τμήματα, που διευκολύνει και συμβάλλει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών επιτυχίας σε κάθε περίπτωση εξωσωματικής γονιμοποίησης.