Ιστορία

Το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης "Μίτωση" λειτουργεί στον Πειραιά από το 1992. Η τεχνογνωσία του προήλθε από τις τεχνικές του Royal Women Hospital, της Μελβούρνης Αυστραλίας όπου και εκπαιδευτήκαμε το 1989-1990.
Αρχικώς λειτούργησε με την επωνυμία Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΜΙΤΩΣΗ από το 1992-2001, οπότε και εντάχτηκε εντός της Γενικής Κλινικής Γ. Γιάγκου. Το 2001 για λόγους εναρμόνισης στο νόμο η μονάδα μας εντάχτηκε και οργανικά-λογιστικά στην Γενική Κλινική Γ. Γιάγκου.
Από την 1/1/2007 η ΜΙΤΩΣΗ λειτουργεί σε νέες εγκαταστάσεις επί της οδού Σαχτούρη 24 Πειραιάς αποτελώντας την μοναδική μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης που λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και των Νοτίων Προαστίων.